17.03.2023

Äiti tarvitsee apuamme suurimman surun keskellä

Lumi Louna Juliana 26.1.2019-1.3.2023

Yksinhuoltajaäidin ainoa aarre menehtyi äkillisesti invasiivisen A-streptokokin aiheuttamaan verenmyrkytykseen. Äiti on tällä hetkellä työkyvytön ja työtön. Suru on suunnaton ja jäljellä vain tyhjyys sekä valtava ikävä.

Lumi oli iloinen lapsi; hän rakasti kaikkea ja kaikkia. Hän ehti juuri täyttää 4-vuotta ja oli ainokaisena äidin oma kullanmuru. Tyttö oli aina reilu sekä oikeudenmukainen ja otti ihmiset ympärillään huomioon ihanalla tavalla. Hänessä yhdistyi herkkyys ja rohkeus. Hän innostui helposti ja innosti muita. Osasi kannustamisen taidon ja aisti heti, jos joku kaipasi lohdutusta. Isona hän haaveili olevansa ballerina. Lumi rakasti sateenkaaria, perhosia, pupuja ja kaikkia eläimiä. Hän oli kiitollinen lapsi; ilontuoja, valonpisara, auringonsäde, päivänpaiste, kevyt kaunis lumihiutale. Hän halusi aina hauskuuttaa muita ja pelleillä. Nyt muistot Lumista tuovat lohtua ja rakkaus elää ikuisesti muistoissa sekä hänen läheistensä sydämissä.

Äiti tarvitsee taloudellista tukea hautajaiskustannuksiin, sillä hänellä ei ole säästöjä joilla nämä maksaisi. Autetaan yhdessä järjestämään Lumille hänen arvoisensa hautajaiset ja hautakivi.

Mukana voit olla jakamalla tätä päivitystä tai lahjoittamalla hautajaiskuluihin ja hautakiveen alla olevin tiedoin. MobilePay: 46658, sivuilla:we4you.fi verkkomaksulla tai suoralla tilisiirrolla. Tilisiirron viesti: Lumi

MobilePay tai verkkomaksut eivät tarvitse viestiä. Ajalla 18-23.3.2023 saapuneet lahjoitukset käytetään hautajaiskuluihin ja hautakiveen. Mikäli keräys ylittää odotukset, ohjataan loput varat perheille, jotka ovat kohdanneet lapsen tai nuoren vakavan sairauden.

Rahankeräyksen järjestäjä: we4you ry

Otaranta 6, 02150 Espoo

Tilinumero: FI08 1544 3000 2095 80 (NDEAFIHH)

we4you:n keräyksien varat käytetään yleisesti: vakavasti sairaiden lasten ja nuorten monipuoliseen auttamiseen ja heidän unelmien toteutukseen. Lasten ja nuorten perheiden auttamiseen kriisitilanteissa. Erityistukea vaativien lasten ja nuorten liikunnan tukemiseen.

Luvan numero: RA/2021/538 Kiitos kun autat!