13.02.2023

we4you avaa TikTok- ja YouTube-kanavat

Hyväntekeväisyysyhdistyksemme on iloissaan voidessaan ilmoittaa, että olemme laajentamassa sisällöntuotantoa TikTok- ja YouTube-kanaviin! Nämä sosiaalisen median alustat antavat meille mahdollisuuden jakaa inspiroivaa sisältöä, kertoa tarinoita sekä lisätä tietoisuutta ja tukea toiminnallemme. Tässä artikkelissa kerromme, mitä voit odottaa kanaviltamme.

https://www.tiktok.com/@we4you.fi
https://www.youtube.com/@we4youryhyvantekevaisyys

TikTok-kanavamme keskittyy lyhyisiin ja napakoihin videoihin, jotka kuvaavat erilaisia tapahtumiamme ja toimintaamme. Tavoitteenamme on tarjota helppo tapa seurata yhdistyksemme työtä ja levittää sanaa nopeasti ja tehokkaasti. TikTok-videot tulevat olemaan monipuolisia, sisältäen esimerkiksi:

  1. Hauskoja ja koskettavia hetkiä tapahtumistamme
  2. Vapaaehtoistemme sekä toiminnanjohtajan kokemuksia ja tarinoita
  3. Tietoa hyväntekeväisyyskohteistamme ja niiden merkityksestä
  4. Julkisuuden henkilöiden videotervehdyksiä pienille potilaille

YouTube-kanavamme taas tarjoaa pidempiä videoita, jotka antavat katsojille mahdollisuuden perehtyä syvemmin toimintaamme ja tapahtumiimme. YouTube-videot tulevat olemaan monipuolisia ja informatiivisia, kuten esimerkiksi:

  1. Tapahtumien ja projektien seurantavideoita, joissa katsojat pääsevät mukaan kulissien taakse
  2. Pidempiä videoita pienempien ja suurempien unelmien toteutuksesta
  3. Haastatteluja niin vapaaehtoisistamme, tukijoistamme kuin hyväntekeväisyyskohteistamme hyötyvistä henkilöistä
  4. Youtube short videoita TikTok hengessä

Molemmat kanavat ovat suunniteltu täydentämään kokonaisuuttamme ja tarjoamaan katsojille monipuolista sisältöä, joka herättää kiinnostusta ja innostaa osallistumaan. Lisäksi ne tarjoavat meille mahdollisuuden tavoittaa entistä laajemman yleisön ja lisätä tietoisuutta sekä saavuttaa avun tarvitsijoita sekä hyväntekijöitä myös uusien toimintamallien kautta.

Ota meidät seurantaan ja osallistu TikTok & Youtube kanavissa. Kiitos kun olet mukana auttamassa, tehdään yhdessä hyvää!