17.11.2023

we4you:n brändituotteita verkkokaupasta kaipuu.fi

We4you:n brändituotteita on nyt saatavilla osoitteesta: kaipuu.fi

Yhteistyö we4you:n ja Kaipuu ws Oy:n välillä on innovatiivinen ja merkityksellinen hanke, joka on saanut alkunsa vuonna 2023. Kaipuu ws Oy on perustettu osakeyhtiö, jonka päämääränä on myydä we4you hyväntekeväisyysyhdistyksen tuotteita sekä muita muistamisen tuotteita. Osa näiden tuotteiden tulosta lahjoitetaan we4you:n toimintaan. We4you ry on Kaipuu ws Oy:n osaomistaja ja valvoo brändin käyttöä sekä tuotteistusta omistajaohjauksen kautta. Tämä omistussuhde mahdollistaa syvemmän yhteistyön ja varmistaa, että Kaipuu ws Oy:n toiminta ja tuotteistus pysyvät linjassa we4you:n arvojen ja tavoitteiden kanssa. Tämän tärkeän kumppanuuden on tarkoitus edistää molempien organisaatioiden perusarvoja ja tavoitteita.

Kaipuu ws Oy ottaa valikoimaansa tuotteita, jotka paitsi edustavat korkeaa laatua ja esteettistä arvoa, myös kantavat mukanaan syvempää merkitystä. Tämä lähestymistapa kuvastaa yrityksen sitoutumista yhteiskunnalliseen vastuuseen ja hyväntekeväisyyteen. Tuotteiden valinta prosessi on suunniteltu niin, että tuotteet heijastavat näitä arvoja ja tavoitteita. Tuotesivuilla näkyy lahjoitusosuus we4you:n toimintaan, joka tekee läpinäkyväksi asiakkaille, kuinka paljon heidän ostoksensa tukee hyväntekeväisyyttä.

Kaiken kaikkiaan, we4you:n ja Kaipuu ws Oy:n yhteistyö on esimerkillinen malli siitä, miten yritykset voivat integroida yhteiskunnallisen vastuunsa liiketoimintaansa ja samalla tukea merkittäviä hyväntekeväisyystarkoituksia.

Lisätietoja: kaipuu.fi